Buna ziua, am si eu o problema la societatea la care lucrez. Sunt tehnician desi am fost acum 5 ani pus ca gestionar printr-o decizie, stabilita si cu acordul meu. Toate bune si frumoase, pana saptamana asta cand directorul de sucursala a decis, chiar daca am refuzat in nenumarate randuri, sa ma mute fortat si sa lucrez si in cadrul departamentului de aprovizionare, fara nici o decizie si fara nici un beneficiu. Am incercat sa refuz, sa explic prin sefa de la financiar deoarece a avut-o ca intermediar verbal pana azi, ca nu e in interesul meu sa lucrez si la aprovizionare si ca nici nu scrie in fisa postului personala, dar am inceput sa primesc amenintari din partea lui cu urlete prin intermediul telefonului, nu m-a lasat sa vorbesc si mi-a trantit si telefonul in nas. Am fost si am asistat la aprovizionare de..nevoie, si maine voi face la fel, dar persoana care lucreaza la aprovizionare intra in concediu de luni si cred ca vor sa ma puna sa lucrez in timpul concediului in locul acelei persoane, fara nici o decizie, proces verbal, etc... Ce pot face in aceasta situatie?
Gestiune
Daniel Valentin
Bună ziua!
In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)