avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avertizare vecin!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avertizare vecin!

Buna ziua!
Ma confrunt de cativa ani cu o problema, zic eu importanta!
Vecinul meu detine un numar mare de ovine, ovine care mare parte din ele le tine pe timp de iarna in gospodaria proprie! Grajdul se afla la o distanta de cca. 5 metri de casa mea! Va dati seama ce miros se instaleaza, galagie si mute altele!
Problema este ca le mai scoate de doua ori pe zi si in strada sa le poata alimenta cu mancare, va dati seama ce ramane pe strada din urma lor de nu poti merge pe strada de balegar si nu poti scoate un copil in strada...!
Intrebarea mea este: legea ii da voie sa faca asa ceva? Eu avertizandul ca sesizez mediul, el spune ca nu am ce-i face!
Multumesc!!
Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2016
Lukas2010, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lukas2010 , utilizator 13:51, 1 Octombrie 2016
Sesizati oficial primaria locala,autoritatea de sanatate publica ,directia sanitar veterinara,garda de mediu
Exista norme concrete care prevad conditiile detinerii de animale si distantele minime fata de alte gospodarii
Deci acestia ar fi pasii de urmat!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma sesizarii mele scrise , catre primaria din ... todirasc todirasc Buna ziua! In urma sesizarii mele scrise , catre Primaria din localitate si catre Garda de Mediu ,in urma cu aproape o luna de zile ,nimeni nu a luat nici o ... (vezi toată discuția)
În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic ... todirasc todirasc În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic în gospodăria mea,din cauza unui adăpost de animale(capre) în număr de peste 60 de ... (vezi toată discuția)
Poți depozita gunoiul de la animale pe marginea drumului? missy999 missy999 Buna ziua! Locuiesc intr-un cartier al unui municipiu, intr-o zona mărginașă și lângă mine a închiriat cineva un teren ce aparține primăriei. ... (vezi toată discuția)