avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara.As dori sa stiu daca este legal sa execute silit un imobil neintabulat si care nu apare in CF dar mentionez ca terenul pe care e construit imobilul este intabulat si are numar cadastral. Imobilul a fost executat silit, dar am contestat si s-au anulat toate formele de executare silita, si am primit o instiintare ca sa ridicam cautiunea pe care l-am depus la C.E.C. As dori sa stiu ca prin redeschiderea unui nou dosar se va putea executa silit acest imobil?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:34, 3 Octombrie 2016
Depinde care este motivul pentru care s-a anulat executarea. Pot fi șanse să se reia oricând executarea silită, dacă nu este prescris dreptul la acțiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita petere61 petere61 Buna ziua. Un imobil este supusa sub licitatie publica de vanzare de un executor judecatoresc. In CF este intabulat terenul si o casa de lemn. Pe acest ... (vezi toată discuția)
Adjudecatar licitatie - probleme la evacuare andreistan andreistan Buna ziua, Particip la o licitatie a unui imobil executat silit. Sunt sanse foarte mari sa devin adjudecatar(ofertez pretul de inceput al licitatiei si ... (vezi toată discuția)
Cadastru și intabulare viomari viomari Dacă am facut cadastru la un apartament acum ceva vreme pot face intabulare sau trebuie sa reiau procedura din nou cu anularea numărului cadastrale. Si daca ... (vezi toată discuția)