avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

daca partenera ma inseala si stie ca stiu si santem casatoriti de 13 ani locuim intr-o casa mostenire a mea pe care nu sant intabulat si avem un copil de 9 ani;ce sanse am la divort?Mentionez ca sant unicul mostenitor.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:02, 20 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Ce legatura are divortul cu partajul?
Divortati fara probleme.
Imobilul fiind mostenire este bun propriu.
Dacă aveți motive puteți divorta.
Se poate divorta și amiabil.
ea nu vrea divortul pot reclama la112 esscapadele ei nocturne:?
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2016
coco0205, utilizator
:D serviciul de ugenta are alta menire, nu sa va urmareasca nevasta sau sa va confesati despre comportamentul ei.
Puteti divorta si daca sotia nu e de acord.
cum sa fac sa pot divorta amiabil .vreau copilul la mine.

Alte discuții în legătură

Urgenta-neplata pensie Emilia87 Emilia87 buna ziua ,as avea nevoie de un sfat urgent sora mea e divortata cu 2 copii si copii sant la fostu sot platea pensie alimentara a ramas fara servici e in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin o hotarare definitiva de divort unde a fost ... bellabianca52 bellabianca52 Buna ziua, Detin o hotarare definitiva de divort unde a fost stabilita si pensia de intretinere a minorului. Tatal copilului lucreaza in Germania cu forme ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie rea credinta ContSters18205 ContSters18205 Buna, va rog sa ma ajutati cu un sfat, anume:eu sunt divortata prin sentinta definitiva din luna Dec 07. Ex sotul imi datoreaza pensie alimentara (pentru ... (vezi toată discuția)