avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua,
O mamica aflata in cic pentru 2 ani, acr vrea sa revina in activitate cu 4 luni mai devreme de a implini copilul 2 ani, dar nu se intoarce la fostul loc de munca, ci la alt angajator, cu o norma partiala de 4 ore, beneficiaza de stimulentul de insertie.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:50, 2 Octombrie 2016
Da, va beneficia de stimulentul de insertie intrucat acordarea acestuai nu este conditionata de locul de munca, ci de realizarea de venituri supuse impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servici Ploton Ploton 1.Pt a beneficia de inserție trebuie neaparat sa ma intorc la același loc de munca unde am intrat in ccc? 2.Daca angajatorul ma angajează cu 2 h sau 4 h pe ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie simonaroxana80 simonaroxana80 una ziua, Am rugamintea sa ma lamuriti in cateva chestiuni: Am intrat in concediu de crestere copil incepand cu data de 4 februarie 2015 pe o perioada de 1 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o întrebare legată se stimulentul de inserție ... Crystyana13 Crystyana13 Buna ziua, am o întrebare legată se stimulentul de inserție care acum se acorda odată cu întoarcerea la munca la împlinirea vârstei de 2 ani ai ... (vezi toată discuția)