buna ziua,
Sunt un srl care a acumulat datorii la diversi furnizori .Unul dintre acestia a initiat procedura de executare silita - poprire conturi banci si trezorerie.Mai nou am observat ca au ajuns la casa de asigurari cu care am un contract cadru si nu mi-au fost virati banii in trezorerie fiind opriti la casa de asigurari tot in baza acelui dosar de executare silita.Este normala aceasta procedura? Mentionez ca nu am fost instiintat in nici un fel de acest lucru, ci doar am constatat ca nu mi-au mai intrat bani in trezorerie.
Si inca o intrebare : se mai poate ajunge la o intelegere cu executorul pentru deblocare conturi in sensul ca voi plati lunar o suma fixa agreata si de creditor? Multumesc.
Executarea silita ar fi trebuit sa fie adusa la cunostinta debitorului de catre executorul judecatoresc inainte de efectuarea popririi.
Va recomand sa discutati cu executorul judecatoresc si sa studiati dosarul de executare silita, in care puteti ataca orice act de executare in termen de 15 zile de la luarea la cunostinta a actului nelegal, la instanta judecatoreasca.
Puteti discuta cu executorul si o posibila esalonare, dar numai cu acordul creditorilor dv. Executorul nu are decat functia de intermediar in aceasta procedura. Creditorii trebuie sa fie de acord cu propunerea de esalonare a datoriilor si de plata a acestora pentru suspendarea sau incetarea executarii silite. ;)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare tert poprit
glukas
Buna Ziua!
Sunt administratorul unei firme, tert poprit pe un dosar al unui angajat. Problema este ca m-am trezit cu conturile blocate pentru intraga suma ... (vezi toată discuția)
Executare silita
costel_57
Buna ziua,
Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)