avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc,sau recuperator ?
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc,sau recuperator ?

Am avut credit la o banca si pierzindumi serviciul nu am mai putut plati o perioada.
Banca a inaintat dosarul si mam trezit cu un executor judecatoresc la usa care ia pus sotiei mele poprire pe salar. Dupa ce mam angajat am facut si eu un angajament de plata ca sa imi achit datoria si sa nu fiu executat silit
As vrea sa va intreb pe dv-oastra daca e normal ca banii ce i sa-u tras sotiei mele din salar si cei care ii depun eu conform angajamentului de plata, sa fie virati in contul domnului executor ?
Vreau sa mentionez caci contul domnului executor este la o alta banca si nu la cea de la care am contractat eu creditul. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 09:58, 21 Octombrie 2013
Da, este normal. procedura de executare silita prevede faptul ca sumele retinute din popriri intra in contul precizat de catre executorul judecatoresc, de unde, acesta le redistribuie ulterior, catre creditori.
Buna ziua,

bancile nu mai au executori proprii ele lucarand ca si orice alt muritor cu executorii judecatoresti. Sumele recuperate de executori intre in conturile cabinetelor de executori, ceea ce este conform legii.

Costi Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - blocare cont salariu mri mri Buna ziua. Am primit la serviciu instiintare de poprire de la executor judecatoresc pentru un credit restant , mi s-a infiintat poprire, s- a transmis prin ... (vezi toată discuția)
Bani retinuti de executor nevirati creditorului vladdd vladdd am un credit ipotecar si sint in executare silita eu trebuie sa livrez bani in contul executorului si executorul la banca creditoare desi eu ii livrez in ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati in cadrul unei banci in bucuresti ovidiu420 ovidiu420 Buna ziua, Ma aflu in situatia in care un executor judecatoresc a infiintat o poprire salariala pe numele meu, trimisa catre angajatorul meu, domiciliu si ... (vezi toată discuția)