Am avut credit la o banca si pierzindumi serviciul nu am mai putut plati o perioada.
Banca a inaintat dosarul si mam trezit cu un executor judecatoresc la usa care ia pus sotiei mele poprire pe salar. Dupa ce mam angajat am facut si eu un angajament de plata ca sa imi achit datoria si sa nu fiu executat silit
As vrea sa va intreb pe dv-oastra daca e normal ca banii ce i sa-u tras sotiei mele din salar si cei care ii depun eu conform angajamentului de plata, sa fie virati in contul domnului executor ?
Vreau sa mentionez caci contul domnului executor este la o alta banca si nu la cea de la care am contractat eu creditul. Va multumesc.
Da, este normal. procedura de executare silita prevede faptul ca sumele retinute din popriri intra in contul precizat de catre executorul judecatoresc, de unde, acesta le redistribuie ulterior, catre creditori.
bancile nu mai au executori proprii ele lucarand ca si orice alt muritor cu executorii judecatoresti. Sumele recuperate de executori intre in conturile cabinetelor de executori, ceea ce este conform legii.