avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bani retinuti de executor nevirati creditorului
Discuție deschisă în Executare silită

Bani retinuti de executor nevirati creditorului

am un credit ipotecar si sint in executare silita eu trebuie sa livrez bani in contul executorului si executorul la banca creditoare desi eu ii livrez in fiecare luna executorul nu i-a mai livrat din ianuarie ce se poate face in acest caz si cum sa procedez va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: ghitac , utilizator 17:21, 15 Aprilie 2014
Sa virati ratele direct catre banca, incheiind un protocul cu aceasta si , pentru sumele retinute dar ramase la executor, sa vorbiti cu acesta, sa va lamureasca de ce a facut asta ( e posibil, sa mai fi fost niste cheltuieli ale acestuia, pe care si le-a retinut).
Cum e posibil ca acest executor sa ia banii din cont fara sa fiu anuntat asa voi ramine tot in urma cu rata. Ce pot face banca ma trimite la executor si executorul la banca un dute vino multumesc
Sper ca realizati ca in executare silita nu se mai pune problema de rate (astfel cum trebuia sa le platiti in derularea normala a contractului de credit) ci trebuie sa platiti toata suma datorata bancii. In cel mai bun caz poate aveti un angajament de plata aprobat de catre creditor dar daca nu aveti angajament tot o sa va treziti cu publicatia de vanzare a imobilului lipita de usa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dany3377 dany3377 Buna ziua. Am un credit restant cu peste 90 de zile, la un IFN. In urma acestor restante am incheiat un acord de plata, reesalonare a sumei datorate. Am ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc,sau recuperator ? pavelceclan pavelceclan Am avut credit la o banca si pierzindumi serviciul nu am mai putut plati o perioada. Banca a inaintat dosarul si mam trezit cu un executor judecatoresc la usa ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii unei executari silite maimagda maimagda buna, am o problema legate de o executare silita; am in ramas in urma cu plata ratelor la un credit ipotecar cu vreo 5 luni am fost notificati de banca prin ... (vezi toată discuția)