avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Inteleg din răspunsul Dvs ca in cazul in care as fi intrat in concediu de maternitate (126 zile) legea ma obliga sa iau 42 de zile după naștere ,in cazul meu ultimul contract de munca s a încheiat la 30.09.2016 si începând cu aceasta data pana la momentul nașterii (15 nov 2016) eu nu mai realizez venituri .Data fiind situația pe care v am detaliat o după naștere eu pot depune dosarul in termen de 60 de zile fără sa mai astept sa treacă cele 42 de zile ?dosarul meu ar fi OK așa cu cele 12 luni eligibile așa cum mi ați spus si cu întreruperile aferente?

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Mirelaionita12 Mirelaionita12 Buna seara! Urmează sa nasc pe 15nov 2016.perioadele în care am lucrat sunt 01.10.2010-25.08.2015 si 05.07.2016-30.09.2016.Consider ca îndeplinesc condiția ... (vezi toată discuția)
Data intrare in cic ALINAfenesan ALINAfenesan Buna seara, va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie. Sunt insarcinata si am intrat in concediu de maternitate cu data de 12.07. Urmeaza sa nasc undeva ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie crestere copil adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cand se poate depune dosarul pentru indemnizatia crestere copil, la terminarea concediului pre/postnatal sau la 42 de zile ... (vezi toată discuția)