Buna ziua si as vrea un ajutor daca se poate.
Sunt consilier local intr-o comuna cu aprox.3600 loc.si as vrea sa stiu cum se calculeaza indemnizatia de sedinta!L-am intrebat pe secretarul comunei si mi-a zis ca indemnizatia de sedinta este de pana la 5% din salariul primarului avuta la data de 31 .12 . 2013. Mi s-a parut un pic ciudat ca e anul 2013 si nu 2015?!?!?!
Mi-a zis sa citesc legea 284 ca acolo scrie.M-am uitat la lege si e tare stufoasa!
DACA MA POATE AJUTA CAREVA SA IMI ZICA CARE ARTICOL SE REFERA LA ACEST ASPECT!
Va multumesc anticipat.
MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNSUL ACORDAT....dar as vrea sa ii arat secretarului comunei si temeiul legal.As fi mult mai credibil asa in fata consiliului local.DACA ma puteti ajuta CU O LEGE SI UN ARTICOL as fi profund dator.
O zi buna.
O.U.G. nr. 57 din 2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare prevede la art. 12 (3): În anul 2016, pentru consilierii locali, respectiv consilierii judeţeni, indemnizaţiile de şedinţă prevăzute la art. 34 alin. (2) din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare, se stabilesc prin aplicare la indemnizaţiile corespunzătoare primarilor, primarului general, respectiv preşedinţilor consiliilor judeţene stabilite pentru luna decembrie 2013.