Buna ziua! Problema mea este una complexa - am contractat in 2008 un credit ipotecar in CHF, pe care in 2015 l-am schimbat in lei. Eu sunt debitor iar sotul meu co-debitor. Din luna septembrie nu am mai platit rata, nu mai am loc de munca, iar sotul meu care suporta costul ratei este foarte posibil sa nu mai poata plati nici el. Intrebarea mea este urmatoarea - doresc sa divortez, deoarece nu ne mai intelegem, el doreste sa pastreze casa si sa transfere creditul pe numele lui (desi mai are un credit de nevoi personale la care este debitor, plus un card de cumparaturi de pe care a scos o suma mare de bani, care este in prezent neacoperita), deci eu cum pot iesi din aceasta situatie mai repede pentru a -mi putea cauta noi surse de venit? Si cum reusesc sa rezolv aceste probleme daca el ma evita? Ce se intampla daca se ajunge la executare silita? Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Daca divoirtati atunci dezbateti si partajul iar la partaj solicitati ca acel credit si casa sa fie acordate fostului.
Solicitati ca sa fie si banca introdusa pentru a avea stiinta.
Credit ipotecar
viorelh
Buna ziua,
Am contractat un credit ipotecar in 2007 cu termen final, 24 ani in CHF ( super oferta la banci in acea perioada), care in timp s-a dovedit a fi ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj
olive_ro
Buna,
Rog raspuns la urmatoarea situatie. Sunt casatorita de 8 ani, fara copii. In momentul de fata sotul solicita divortul, iar actiunea de partaj se va ... (vezi toată discuția)