avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din CCC

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o informatie la urmatoarea intrebare: In situatia in care fac cerere de reincepere a activitatii de munca dupa terminarea ccc in care specific data la care doresc sa incep activitatea ( doresc sa incep mai devreme cu 60 de zile pt a putea beneficia de stimulentul de insertie) in cat timp ma poate primi angajatorul inapoi? Mentionez ca ar trebui sa incep in data de 10.10.2016 iar eu azi, 03.10.2016,am trimis cererea. Este tarziu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:38, 3 Octombrie 2016
nu este tarziu.
Nu este tarziu, intrucat legislatia nu prevede un astfel de termen, ci doar obligatia angajatorului de a va primi inapoi la ultimul loc de muncă sau la un loc de muncă echivalent, având condiţii de muncă echivalente şi, de asemenea, dreptul dvs de a beneficia de orice îmbunătăţire a condiţiilor de muncă la care ar fi avut dreptul în timpul absenţei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent Elamihaela1984 Elamihaela1984 Buna ziua.As dori sa ma întorc la servici din concediu de crestere copil cu 60 de zile inaintea împlinirii de 2 ani a copilului.vreau sa stiu daca exista ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Magda 2018 Magda 2018 Buna ziua!Am cateva nelamuriri.Sunt in Ccc si doresc sa reincep munca.Stiu ne aflam intr o periioada grea,dar am decis sa ma intorc mai devreme la munca.Am ... (vezi toată discuția)
Conditii revenire serviciu dupa concediu crestere copil Helena15 Helena15 Buna ziua. Sunt o mamica care a stat in concediu crestere copil 2 ani (de fapt trebuie sa incep serviciu in data de 26.04.2014 deoarece dupa noile ... (vezi toată discuția)