avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua. Suntem 4 frati ce trebuie sa facem succesiunea la casa parinteasca si terenul aferent, mai intai dupa mama care a decedat in octombrie 2004 si apoi dupa tata care a decedat in aprilie 2016. As dori sa stiu daca cumva beneficiem de legea: Ordinul nr. 1125/2016 care a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 758/2016.
Multumesc.
Cu respect Gheorghe Girju
Cel mai recent răspuns: doinadr , utilizator 16:00, 4 Octombrie 2016
Buna ziua! Si eu as dori sa stiu cine poate beneficia de aceasta lege si care sunt pasii de urmat pt a deschide succesiunea. Este de mirare ca Avocatnet nu a publicat aceasta stire, cred ca sunt foarte multe persoane interesate. Inteleg ca ANCPI sesizeaza Camera Notarilor publici, deci cei interesati ar trebui sa contacteze ANCPI?
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2016
doinadr, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la mostenire CatalinT1979 CatalinT1979 Buna ziua, Va rog sa imi oferiti cateva informatii legate de o mostenire. Este vorba despre casa bunicilor mei din partea tatalui. Bunica este decedata din ... (vezi toată discuția)
Sfaturi - dezbatere succesorala jbip jbip Buna ziua, Va rog, daca se poate sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Tata a decedat anul trecut in 2009, luna octombrie. Sunteti 3 frati si dorim sa ... (vezi toată discuția)
Casa renovata,lipsa dovezi olga2011 olga2011 sora mea a modificat casa parintesaca,renovata de la fundatie, in 1969,cu banii ei,in casa au ramas o un frate si parintii,ea si-a pastrat o camera si o ... (vezi toată discuția)