avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... caut avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

caut avocat

Buna ziua,

Pentru simplul fapt ca nu am timp, va rog sa imi recomandati un avocat care m ar putea ajuta cu depunerea unui Raspuns/contestatie la intampinarea primita.
Mantionez ca acest act trebuie depus cat mai repede cu putinta la judecatoria Cornetu.
Va rog sa ma contactati la: 0765 47.81.01
Cel mai recent răspuns: MariusS2016 , utilizator 19:18, 3 Octombrie 2016
Regulament Forum

2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri:
- prin intermediul mesageriei private,

- prin alegerea unui consultant din Catalog
www.avocatnet.ro/content/con...

sau

- prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.
www.avocatnet.ro/content/bc|...
Buna ziua,

Imi cer scuze.. nu am citit regulamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta si redactare acte juridice in domeniul legislatiei muncii. tudor_selaru tudor_selaru Am creat acest Thread pentru ca am nevoie de ajutor in dezvoltarea unui sindicat. Asadar pentru ca imi doresc sa pot face asta cat mai rapid cu putinta, ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii honcuion honcuion Caut avocat specializat in dreptul muncii: caz - contestatia la decizia de concediere - pentru apel. (vezi toată discuția)
Jurist constanta Selux Selux Buna ziua, Am de redactat o intampinare la o chemare in judecata. Poate sa ma ajute cineva cu un numar de telefon sau adresa unui jurist din Constanta, ... (vezi toată discuția)