avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sanctiuni disciplinare succesive si simultane- ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sanctiuni disciplinare succesive si simultane- reducere salariu


Exista vreo limita a numarului de reduceri salariale simultane care pot fi aplicate unui salariat care a fost sanctionat disciplinar pentru abateri disciplinare distincte? (ca numar, procent din salariu, altele?)

de ex. un salariat este sanctionat din nou cu reducerea salariului in timp ce o alta reducere a salariului pe motive disciplinare era in curs.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:47, 4 Octombrie 2016
Nu exista niciun act normativ care sa interzica asa ceva.

Pentru fiecare abatere disciplinara savarsita distinct, angajatorul poate decide aplicarea unei sanctiuni disciplinare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! firma la care lucrez dorește să mă sancționeze ... 2006 2006 Buna ziua! Firma la care lucrez dorește să mă sancționeze pentru o greșeală. Menționez că eu nu îmi aduc aminte de incident,nu mi s au prezentat nici ... (vezi toată discuția)
Avertisment scris cu 5% penalizare salariala id84 id84 Buna ziua, Daca un salariat in urma cu 4 luni a primit un avertisment scris, pot sa-i dispun reducere salariala cu 5%, sau trebuie sa-i dau avertisment scris ... (vezi toată discuția)
Sanctionare Claark Claark Am primit o sanctionare de - 10 % din salariu. Ce se intampla, daca nu semnez decizia de sanctionare ? (vezi toată discuția)