avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii creere loc de joaca pentru copii, pentru o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii creere loc de joaca pentru copii, pentru o societate deja infiintata

ce acte i-mi trebuie pentru infiintarea unui spatiu de joaca pentru copii, in interior la parterul unui bloc , si ce conditii trebuie sa indeplineasca persoana care se va ocupa de activitate .

Alte discuții în legătură

Monopolizarea spatiului din fata, spatele si lateralul blocului alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Locuiesc intr-un bloc situat pe colt, in Ors Pantelimon. Primarul nu ia nici o masura impotriva vecinilor ce ocupa spatiul din jurul blocului. Unde pot ... (vezi toată discuția)
Amenajare loc de joaca parter bloc Nicoleta j. Nicoleta j. Buna ziua, Am următoarea problema în blocul în care locuiesc: de două luni de zile s a amenajat la parter un loc de joaca pentru copii. Mentionez ca eu ... (vezi toată discuția)
Loc de joaca pentru copii irina_d15 irina_d15 Buna ziua! Doresc sa infiintez un loc de joaca pentru copii. Mai degraba o jucarioteca, deoarece consider ca cei mici trebuie indrumati sa se joace frumos si ... (vezi toată discuția)