Aveam o poprire la banca. Am primit niste bani necuveniti contului meu. Persoana care trebuia sa ii primeasca a facut sesizare la banca dar i s-a spus ca nu se poate face nimic (eu fiind plecat in strainatate) pana cand nu ma intorc eu. Banca a tinut banii blocati in coul meu 8 luni. Este normal asa ceva ? Exista vreo lege care sa le dea dreptul bancilor sa tina banii blocati pt o poprire atatea luni? Ce ar trebui sa fac? Eu consider asta ca fiind un abuz al bancii.
Multumesc
Și unde ați fi vrut să se ducă banii? Înapoi la cel ce a făcut greșit plata?
În realitate sunt foarte multe astfel de situații când debitorul primește sume de bani, în contul poprit. Apoi merge la bancă și spune că nu a mâncat usturoi și nici nu îi miroase gura.
Banii ar fi trebuit virați la poprire, în termenul legal. Dar, banca a făcut p concesie și a așteptat răspunsul debitorului. Oricum, fără acordul executorului sau al creditorului urmăritor banii nu pot fi returnați celui care a făcut plata.
Poprire salariala
arabolu
Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Despre poprire
yonutz113
Buna seara
Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)