avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Scoatere teren din fond forestier
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Scoatere teren din fond forestier

Buna ziua,
As avea nevoie de cateva clarificari / indrumari din partea voastra.
As vrea sa achizitionez un teren in zona montana pe care exista si padure si ulterior as vrea sa construiesc o cabana pe acest teren.
Daca in zona in care doresc sa construiesc exista padure pentru a taia o parte din arbori am inteles ca trebuie mai intai scoasa suprafata respectiva din fondul forestier si introdusa in intravilan in vederea obtinerii autorizatiei de constructie.
Totusi nu imi sunt clari pasii pe care trebuie sa ii urmez si nici costurile.

Daca exista cineva care s-a confruntat cu asa ceva pana acum l-as ruga sa ma ajute cu informatii privind pasii ce trebuie urmati!

O zi placuta!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. detin un teren intravilan de 1.000 mp cu categoria ... danut65 danut65 Buna ziua. Detin un teren intravilan de 1.000 mp cu categoria de folosinta : padure . Doresc pe acest teren sa construiesc o cabana cu amprenta la sol de 100 ... (vezi toată discuția)
Defrisare padure-copaci teren intravilan. kpas2005 kpas2005 Buna Seara! As vrea sa tai apox 3000-5000 m2 de salcam si alti copaci dupa teren intravilan.(curte) Motivul este ca vreau sa dau o alta intrebuintare ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism mary2009 mary2009 Am cerut certificat de urbanism pentru casa de vacanta sau cabana turistica, deoarece detin teren extravilan cu categoria de folosinta padure. Desi sunt ... (vezi toată discuția)