avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Defrisare padure-copaci teren intravilan.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Defrisare padure-copaci teren intravilan.

Buna Seara! As vrea sa tai apox 3000-5000 m2 de salcam si alti copaci dupa teren intravilan.(curte)
Motivul este ca vreau sa dau o alta intrebuintare terenului.
As vrea sa stiu daca trebuie sa obin autorizatie -pentru a-i taia si transporta pentru valorificare.Cine trebuie sa dea autorizatia?Se percep onorarii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: kpas2005 , utilizator 19:36, 14 August 2015
Depinde cum este trecut terenul respectiv ca şi categorie de folosinţă+ arabil, păşune, forestier.
Este înregistrat la OCOLUL SILVIC _
Fiind o suprafaţă atît de mare probabil că este perdea forestieră sau pădurice şi atunci aveţi nevoie de aprobarea Ocolului .SILVIC care este în zonă. Probabil să existe şi un contract încheiat cu Ocolul.
multumesc pentru raspuns
Terenul este trecut ca si curte
Teren intravilan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! am cumpărat un teren în zona de deal. pe ... CristianIonutS CristianIonutS Bună dimineața! Am cumpărat un teren în zona de deal. Pe CF sunt mai multe hectare, arabil. La primărie este trecut pășune. În teren este un ochi de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de mediu pentru a taia un copac? gigione01 gigione01 Am vrut zilele trecute sa tai un salcam de cca.20-30 cm diametru din curtea mea si vecinul a sesizat Primaria!Acestia mi-au spus verbal ca trebuie sa obtin ... (vezi toată discuția)
Destinatia si folosinta terenului Mihaela Enache Mihaela Enache Care e distinctia intre \"destinatia\" unui teren si \"categoria de folosinta\" a unui teren? Ex: teren cu destinatie forestiera si categoria de folosinta : ... (vezi toată discuția)