avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Angajare Politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Angajare Politie

Buna ziua , am o nelamurire. As vrea sa candidez pentru ocuparea unei functii in Politie ( concursurile din toamna ) .La autobiografia mea trebuie sa specific daca parintii au avut antecedente penale. Tatal meu , a primit o hotarare judecatoreasca definitiva in anul 2008 , luna aprilie. Pedeapsa consta in 10 luni cu suspendare,datorita unei infractiuni la legea circulatiei ( conducand autovehiculul sub influenta bauturilor alcoolice ). Recent tatal meu si-a scos cazierul si figureaza fara antecedente , obtinand din nou permisul de conducere. Ca sa inteleg el acum mai figureaza in baza de date a politiei?M-ar putea afecta pe mine acest lucru , pentru concursul de la politie?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 17:34, 5 Octombrie 2016
Nu vă afectează. Treceți în autobiografie fără antecedente penale, conform cazierului judiciar (care poate fi anexat in copie la dosar - dacă considerați necesar).
În rest succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu siu ce sa fac aurel71 aurel71 in 1993 am fost condamnat cu suspendare la 3 ani acum vreau sa-mi fac dosar pentru a da la politie a-s vrea sa stiu daca imi va aparea chiar daca in cazierul ... (vezi toată discuția)
Încredințarea unui autovehicul unei persoane sub influența Adrian 222 Adrian 222 Buna ziua!Exista o problema într-o seară 2 băieți și un prieten de al meu împreună cu alt băiat au fost opriți de Politie soferul a suflat în ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa ContSters146145 ContSters146145 Anul trecut am fost scos de sub urmarirea penala pentru infractiunea de ameninatare si mi s-a aplicat o amenda administrativa de 300 lei. Vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)