Buna ziua , am o nelamurire. As vrea sa candidez pentru ocuparea unei functii in Politie ( concursurile din toamna ) .La autobiografia mea trebuie sa specific daca parintii au avut antecedente penale. Tatal meu , a primit o hotarare judecatoreasca definitiva in anul 2008 , luna aprilie. Pedeapsa consta in 10 luni cu suspendare,datorita unei infractiuni la legea circulatiei ( conducand autovehiculul sub influenta bauturilor alcoolice ). Recent tatal meu si-a scos cazierul si figureaza fara antecedente , obtinand din nou permisul de conducere. Ca sa inteleg el acum mai figureaza in baza de date a politiei?M-ar putea afecta pe mine acest lucru , pentru concursul de la politie?
Va multumesc !
Nu vă afectează. Treceți în autobiografie fără antecedente penale, conform cazierului judiciar (care poate fi anexat in copie la dosar - dacă considerați necesar).
În rest succes.
Nu siu ce sa fac
aurel71
in 1993 am fost condamnat cu suspendare la 3 ani acum vreau sa-mi fac dosar pentru a da la politie a-s vrea sa stiu daca imi va aparea chiar daca in cazierul ... (vezi toată discuția)