Buna ziua!
Am si eu nevoie de o mica lamurire.....am un srl in care sunt asociat si administrator 50%....asociatul meu a convocat AGA cerind dizolvarea societatii.....in ziua convocarii, am intocmit un proces verbal in care se consemna data pentru urmatoarea intilnire si pe ordinea de zi raminind aceasi cerinta, dizolvarea societatii.
Maine are loc cea de a doua intilnire si din cite am auzit , acum ar vrea sa imi cesioneze partea lui pentru o suma imensa de bani, cu care eu nu sunt de acord....eu stiam ca este suficient acest proces verbal intocmit si notificarea in care el imi solicita acordul pentru dizolvarea societatii, pentru a putea merge la Registru sa incep procedura de dizolvare.
daca el s-a razgindit acum, eu mai pot dizolva societatea?
Vin si eu cu o rugaminte si un sfat : am o societ.comerciala, asociat unic, in activitate, fara datorii la fisc si nicaieri, nu a publicat la ONRC bilantul 2005 ( urmatoarele au fost depuse si publicate, doar 2005) si pt asta am auzit de la banca (spun am auzit, pt ca nu am primit la sediu nici o instiintare sa ne prezentam in termen sa le depunem in instanta) ca firma este dizolvata cu data de 7 aprilie 2009 !!! Chiar daca nu a fost gasit nimeni la sediu (desi ma indoiesc :() si firma a fost dizolvata prin sentina jud care nu ne-a fost comunicata (am cautat pe net la recom.onrc.ro si am citit acolo ca este dizolvata din 7 apr...a trecut si termenul de contestatie de 30 zile, normal, si in acest caz ce putem face? mai putem publica bilantul 2005 si sa facem vreun recurs , ceva ?? va rog un sfat !!!:sorry:
daca termenul de contestatie a trecut, inseamna ca hotarirea a ramas definitiva si irevocabila....si nu cred ca mai aveti ce face in cazul acesta. daca a fost dizovata prin hotarire judecatoreasca, a fost si radiata.
:ONu. nu a fost radiata pentru ca inca apare activa pe site-ul mfinante.ro si pe un site al reg.comert si anume recom.onrc.ro.....si pt asta nu trebuia numit lichidator, sa ne anunte pt lichidare?...rog un sfat de la unul din consilierii juridici ai forumului, daca se poate:">...poate dl.G:sorry:abescu ????
Cu siguranta NU a fost radiata.
Fa un drum pana la ORC si vezi daca poti sa afli nr dosarului asa vei putea sa mergi la arhiva si sa vezi daca s-a redactat hotararea si daca a fost comunicata.
Termenul in care poate fi atacata o hotarare judecatoreasca nu incepe sa curga decat de la comunicare acesteia.
Radiere srl
bandi2
buna,eu am avut un magazin mic,l am inchis acum 2 animam obtinut si regimul derogatoriu,nu mai sant dator la finante.dar vreau sa stiu,,,eu plec in canada,,, ... (vezi toată discuția)