avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj in concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj in concediu medical

Buna seara!
Lucrez in ture de 12/24 - 24/48.
Doresc sa stiu cum sunt pontat in concediu medical 3 zile, vineri sambata, duminica in situatia in care sambata si duminica eram de serviciu? Voi fi pontat 8 ore vinerea sau voi fi pontat si sambata si duminica cu cate 8 ore?

Alte discuții în legătură

Munca in ture de 12 ore si concediul de odihna Adrian Vasiliu Adrian Vasiliu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema pe care o am. Lucrez in ture, program de 12/24 si 12/48, indiferent de weekend si sarbatori. Intrebarile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se calculează zilele de concediu medical la program ... Georgiana Toflea Georgiana Toflea Buna ziua! Cum se calculează zilele de concediu medical la program de lucru inegal , in ture de 12/24? Mai precis , sâmbăta , duminica și zilele de ... (vezi toată discuția)
Intrebare reluare munca dupa concediu medical robert19841209 robert19841209 Buna ziua, lucrez ca si agent de paza in ture de 12/24 si 12/48. M-am imbolnavit si am primit concediu medica pe 5 zile (luni-vineri). Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)