avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Dispozitie suspendare activitate!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Dispozitie suspendare activitate!

In cazul unei nodificari din partea Agentie pentru Protectia Mediului ptr suspendarea autorizatie de mediu si implicit incetarea activitati, societatea X poate inchiria, in speta ''Contract de comodat'' catre o alta societate Y (avand in vedere ca respectivele societati au o parte din actionari firmei X in firma Y) locatia si imobilele pe care le are?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 11:26, 26 August 2009
Da, dupa parerea mea este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare agentie protectia mediului apetra apetra In cazul schimbarii in totalitate a actionariatului unei societatii comerciale ce responsabilitati are vanzatorul, detinator al unei autorizatii de mediu ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare menekse menekse Buna ziua, Sunt studenta si am nevoie de parerea dvs pentru a rezolva o speta: o societate achizitioneaza prin contracta de vanzare-cumparare o ahala de ... (vezi toată discuția)
Insolventa societate pe actiuni l.mihaela l.mihaela Stimati colegi doresc sa supun dezbaterii o speta care mie mi --a parut interesanta. SC X SRL in faliment este actionar majoritar detinand un procent de peste ... (vezi toată discuția)