avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Achizitie Intracomunitara
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Achizitie Intracomunitara

Buna ziua,
Am identificat prin Alibaba un furnizor din Olanda pentru un produs pe care eu il comercializez. Am stabilit toate detaliile (plati/transport), urmand acum sa emita o factura in urma careia eu ii platesc un avans de 40% la incarcare si restul pe parcursul transportului.
Intrebarile mele sunt: Cum pot evita o inselatorie? Cum pot verifica furnizorul si cum ar trebui intocmita factura pentru a cuprinde detaliile pe care in mod normal le treci intr-un contract (metodele de plata etc.)
Multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Stornare avans. problematica facturilor de avans. nbck nbck Salutare tuturor, Sunt relativ nou venit in randul intreprinzatorilor si de aceea vreau sa ma lamuriti cu urmatoarea dilema. Am contractat de la o firma o ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala ContSters145445 ContSters145445 Am o societate de panificatie,in urma unui control s-au gasit neconcordante in rapoartele de productie si avizele de expeditie.Ca sa fiu mai exact suma ... (vezi toată discuția)
Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)