avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Legislatie PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Legislatie PFA

Buna ziua
Ce lege/legi reglementeaza taxele si impozitele ce trebuiesc platite de un PFA ?
Daca este posibil sa-mi indicati si nr. de articol din legea respectiva.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:35, 5 Octombrie 2016
Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe locuinta si teren pentru vaduva veteran de razboi ligiasmeureanu ligiasmeureanu mama mea este vaduva de veteran de razboi,nerecasatorita si are in proprietate o suprafata de 6,66 ha teren arabil,50% dintr-un imobil in care nu locuieste( ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe locale 2016 MihaiLucian999 MihaiLucian999 Buna seara, Va rog sa aveti amabilitatea si sa-mi precizati daca , in conformitate cu prevederile Titlului IX din Legea nr. 227/2015 - Noul Cod fiscal , ... (vezi toată discuția)
Referiror la cresterea nivelului de la care se impoziteaza pensiile ... sorineldobre sorineldobre Referiror la cresterea nivelului de la care se impoziteaza pensiile de la 2.000 lei la 3.000 lei s-a aprobat ? Intra in vigoare cu luna octombrie ? ... (vezi toată discuția)