Sunt functionar public, deci nu am contract individual de munca. (...) Nu fac parte din corpul functionarilor publici.
Sunt functionar public consilier juridic principal numit pe perioada determinata. In cadrul institutiei exista un post vacant permanent in cadrul altui serviciu, tot consilier juridic principal.
[b]Intrebare: conducatorul institutiei poate dispune mutarea definitiva pe acel post, astfel incat sa ocup o functie publica definitiva?188 prevede in mod expres doar faptul ca functionarul public numit temporar nu intra in corpul functionarul publici. In rest, acesta beneficiaza de toate drepturile functionarilor publici numiti definitiv.
fneacsu a scris:
Sunt functionar public, deci nu am contract individual de munca. (...) Nu fac parte din corpul functionarilor publici.
Sunteti functionar public dar nu faceti parte din corpul functionarilor publici? Eu zic sa va mai ganditi! Si nu vorbesc despre corpul de rezerva!
@ioanaarad
Mutarea nu inseamna transformarea postului ci, asa cum arata gia_25 mai sus, semnifica modificarea raporturilor de serviciu.
Consilier juridic,
Gabriela Pintea
~ final discuție ~