avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu reusesc sa aflu catre cine pot plati o dauna
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu reusesc sa aflu catre cine pot plati o dauna

Buna ziua, revin cu o intrebare. In urma unei hotarari judecatoresti de acum doi ani trebuie sa platesc o suma de bani cu titlu de dauna, impreuna cu alte doua persoane catre o banca. De cand s a dat hotararea am incercat sa iau cumva legatura cu ei pentru a ajunge la un acord si sa incep sa platesc. Dar nimeni nu stie nimic nici catre cine sa ma indrume nici care sunt pasi de urmat .....nimic. Am facut adrese scrise cu confirmare de primire , am trimis e mailuri .....nici un raspuns. Am incercat sa dau de celelalte doua persoane sa vad ele cum au rezolvat problema dar nu am reusit sa le mai gasesc. Vreau sa rezolv problema pentru ca procesul a fost pe penal si nu as mai vrea alte probleme. Ce mai pot face?
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 13:57, 6 Octombrie 2016
Depinde ce scrie in Hotarare,daca plata daunei a fost stabilita in solidar,daca au fost stabilite cote platite individual,etc.In functie de acest lucru mergeti la banca si stabiliti cu ei un grafic de rambursare.Sau puteti astepta implinirea termenului de prescriptie(dar mare atentie sa nu-l intrerupa creditorul).Mai este posibil ca, creditorul sa fi vandut creanta catre o firma de recuperare,...in orice caz trebuie sa va prezentati la creditor cu sentinta ca sa remediati situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debit de catre societate recuperari creante dfd dfd Buna ziua, in anul 2005 am contractat un credit pt care s-au platit 10 rate. nu am mai avut loc de munca si m-am imbolnavit si nu am mai putut plati. cei de la ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu- credit bancar pe care eu il consideram prescris mihai1999 mihai1999 Buna seara, am nevoie de ajutor , nu stiu cum sa procedez. Am facut un credit bancar in anul 2008 , pe care nu am putut sa il mai platesc din anul 2009, si ... (vezi toată discuția)
Prescriptia creditului ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am discutat ieri cu cineva o situatie si e nevoie de niste minti luminate pentru a deslusi misterul. Persoana are un credit la banca X luat in ... (vezi toată discuția)