avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... garantie materiala -rog raspuns urgent!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

garantie materiala -rog raspuns urgent!

Buna ziua,

ma aflu in situatia de a trebui sa primesc garantia materiala retinuta la firma la care am fost angajata si de a mi se refuza plata ei pe motiv ca mi se da dupa ce se va face inventar. Am plecat de la ei din 22 iunie. Garantia s-a trimis de la departamentul contabilitate catre punctul de lucru din 5 august, dar farmacistu diriginte refuza eliberarea ei(am lucrat in farmacie).La momentul plecarii mele din firma nu s-a facut inventar (si nici in cazul altor 2 colegi care au plecat cu 2, respectiv 5 luni inaintea mea), ci doar un control de stoc in luna mai. Modul de lucru al respectivului farmacist diriginte este destul de defectuos, si se urmareste acoperirea minusurilor din gestiune cu garantia noastra.

Ce ma sfatuiti sa fac pt a-mi primi bani?

Va mutumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: nataliaz , utilizator 13:32, 26 August 2009
Dati-i in judecata si invocati faptul ca inventarul trebuia efectuat anterior placarii d-voastra.
Daca in momentul acesta ai decizia prin care ti s-a desfacut contractul individual de munca si ai completat nota de lichidare din care sa rezulte ca nu ai datorii catre societate inventarul pe care-l fac ei acum nu are nici o relevanta. De cand ai pecat tu puteau devaliza farmacia de 10 ori...

Asa ca, trebuie sa-ti restituie garantia materiala
NU am nici o nota de lichidare, mi-au spus ca nu trebuie completata nici o fisa de lichidare. Mi s-a eliberat doar cartea de munca, si mi-au platit drepturile salariale si concediul neefectuat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputare produse expirate in lant farmaceutic! bcezar76 bcezar76 Buna ziua Sunt farmacist diriginte intr-un lant de farmacii cu acoperire nationala! Farmacia unde lucrez are vechimea cam de 1 an si 1 luna ceva de genul ... (vezi toată discuția)
Santaj sau nu? ajutor!!!! Carmen\34 Carmen\34 Buna. Ma numesc Carmen. In vara anului 2016, inplineam 13 ani de cariera in domeniul farmaciei. Rezultate foarte bune si fara probleme la locul de munk. Aveam ... (vezi toată discuția)
Produse expirate in farmacii si imputarea contravalorii lor angajatilor arra11 arra11 Lucrez intr-o farmacie si odata cu efectuarea inventarului s-a facut o lista cu produsele expirate aflate in locatie, dupa care valoarea acestora ne-a fost ... (vezi toată discuția)