ma aflu in situatia de a trebui sa primesc garantia materiala retinuta la firma la care am fost angajata si de a mi se refuza plata ei pe motiv ca mi se da dupa ce se va face inventar. Am plecat de la ei din 22 iunie. Garantia s-a trimis de la departamentul contabilitate catre punctul de lucru din 5 august, dar farmacistu diriginte refuza eliberarea ei(am lucrat in farmacie).La momentul plecarii mele din firma nu s-a facut inventar (si nici in cazul altor 2 colegi care au plecat cu 2, respectiv 5 luni inaintea mea), ci doar un control de stoc in luna mai. Modul de lucru al respectivului farmacist diriginte este destul de defectuos, si se urmareste acoperirea minusurilor din gestiune cu garantia noastra.
Daca in momentul acesta ai decizia prin care ti s-a desfacut contractul individual de munca si ai completat nota de lichidare din care sa rezulte ca nu ai datorii catre societate inventarul pe care-l fac ei acum nu are nici o relevanta. De cand ai pecat tu puteau devaliza farmacia de 10 ori...
Asa ca, trebuie sa-ti restituie garantia materiala
NU am nici o nota de lichidare, mi-au spus ca nu trebuie completata nici o fisa de lichidare. Mi s-a eliberat doar cartea de munca, si mi-au platit drepturile salariale si concediul neefectuat.