avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit pe contul bancar PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit pe contul bancar PFA

Buna ziua,
Am cateva nelamuriri:
1. Poti folosi un cont personal la deschiderea PFA?
2. Daca ai un cont PFA si retragi bani din acesta esti impozitat cu 16 % ?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:51, 6 Octombrie 2016
Pentru incasarile si platile pe pfa deschideti cont pe pfa.
Nu platiti impozit cand va scoateti banii din contul pfa. Ii puteti sa ii scoateti cand doriti, sa va folositi de ei. Pentru impozitul pe venitul pfa sunt alte termene de plata, pana pe 25 a ultimei luni din fiecare trimestru. Si aceste plati anticipate la acele termene trebuie platite chiar daca nu aveti bani in contul pfa si trebuie sa aduceti bani din alte surse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scoate bani din pfa? madalina_oprea madalina_oprea Buna ziua! Am un pfa, sistem real si platitor de tva. Cum pot scoate bani din el? Trebuie de fiecare data justificare? De exemplu am incasat 5000 ron si vreau ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cod caen 4321 - impozitare in sistem real - neplatitor de tva Rus-Nicu Rus-Nicu Buna, Doresc sa infiintez un PFA in domeniul instalatielor electrice cod CAEN 4321. La Cluj Napoca pentru CAEN 4321 venitul a fost stabilit la 22300 RON pe ... (vezi toată discuția)
Termen pentru plata contributiilor pfa vidicanioan vidicanioan Buna ziua Daca am deschis un pfa la 01.08.2013, in domeniul testarea opiniei publice,serviciu care il prestez pe baza de contract cu prima ... (vezi toată discuția)