avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Daca vrei sa lucrezi la un cabinet de de patente si ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Daca vrei sa lucrezi la un cabinet de de patente si inventii

Daca vrei sa lucrezi la un cabinet de de patente si inventii unde te poti adresa, sa iti depui CV?

Am citi ca in astfel de birouri sint si avocsti dar si ingineri care sriu patente si fac cercetarea prodului de patentat.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca inginerii pentru a intra intr-un astfel de birou?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2009
Pink_Martini, utilizator
de unde se poate lua un Atestat in profesia de consilier in proprietate industriala?

Am citi pe pagina OSIM ccriteriile sa te inscrii la un astfel de examne.
Acolo scrie 3 ani de practica.
Am intrebat si la un cabinet de avocati cum se devine colaborator dar nimeni nu iti da indicatii, parca nu au auzit de asa ceva.

poate cineva sa ma ajute cu un sfat?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2009
Pink_Martini, utilizator
Atestatul se da la OSIM in conditiile OG 66/1998,republicat.
Examen se sustine in fiecare an la OSIM.Pentru informatii sunati la telefon 021.315.19.65.
Va asteptam,
Succes!
coto a scris:

Atestatul se da la OSIM in conditiile OG 66/1998,republicat.
Examen se sustine in fiecare an la OSIM.Pentru informatii sunati la telefon 021.315.19.65.
Va asteptam,
Succes!

Multumesc!
coto a scris:

Pentru informatii sunati la telefon 021.315.19.65.

am sunat si imi spune ca numarul format nu este alocat :rolleyes:
Daca doriti sa contactati OSIM va rog sa intrati pe pagina de net www.osim.ro si la rubrica Contact aveti 30 numere telefon unde puteti suna. Numarul lasat de colegul /colega de mai sus este cel vechi, acum exista o centrala digitala. Referitor la examenul OSIM acesta se organizeaza de 2 ori pe an, trebuie sa urmariti pagina de net, dupa efectuarea unor cursuri organizate tot la sediul OSIM. Pana atunci puteti lucra la cabinete de proprietaate industriala si fara acea diploma. Intrati pe paagina Camerei Consilierilor de propr. ind. (www.patent-chamber.ro) si vedeti acolo lista cabinetelor. Apoi puteti trimite CV-uri. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozitie marca inregistrata international anamm anamm Buna ziua. Doresc sa fac opozitie la o marca similara pentru care s-a cerut inregistrarea la OMPI, inclusiv pe Romania. Ma intereseza ca aceasta sa nu ... (vezi toată discuția)
Un avocat poate reprezenta persoana juridica in relatia cu o.s.i.m. pentru inregistrarea unei marci? herculeroco herculeroco un avocat cu delegatie avocatiala poate reprezenta o persoana juridica romana la OSIM pentru inregistrarea unei marci sau este nevoie de un consilier in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marca verbala (etape si asistenta) blink93 blink93 Buna ziua. As dori sa inregistrez o marca verbala la OSIM, doar ca ghidul lor este asa de confuz facut incat m-am pierdut de cateva ori. Am descarcat ... (vezi toată discuția)