avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Refuz plata facturi
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Refuz plata facturi

Buna seara, as dor sa stiu cum se procedeaza in cazul unui client care refuza sa faca plata unor facturi. Mentionez ca aceasta clienta a vorbit atat la telefon cat si pe pagina de facebook, aproape zilnic, pana cand a venit scadenta si a blocat tot. La telefon a spus ca face plata dupa care a refuzat sa mai raspunda . Clienta nu este din oras deci va trebui sa trimit instiintari in orasul ei. Exista o procedura sau trebuie sa fac o plangere la politie?
Încercați medierea întâi pentru a vă recupera prejudiciul. Dacă nu dorește calea amiabilă, apoi puteți acționa și pe alte căi.
Ce se intampla cand angajatii retelelor de telefonie mobila folosesc nr. de telefon ale abonatilor in interes personal? In Romania anului 2016 abuzurile au depasit toate limitele .
@Lumi8, dacă puteți face dovada acelor abuzuri, puteți acționa în consecință, solicitând repararea prejudiciului.
Buna seara, cum sa incerc pe cale amiabila daca a folosit acte false, a adus copie a unei firme care prin verificare nu ai apartine... ea nu raspunde la telefon, cum se procedeaza ?
Daca nu aveti datele persoanei in cauza nu puteti merge nici in procedura medierii si nici in instanta civila. Aparent doar cu ocazia unor cercetari penale s-ar putea identifica persoana ca a creeat prejudiciul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vodafon fura abonatii cortezforce cortezforce Va rog sa-mi spuna cineva daca telefonia mobila Vodafon poate sa faca ce doreste cu abonati sai fara sa fie trasa la raspundere in aceasta tara mai precis sa ... (vezi toată discuția)
Reclamatie, operatie apendicita in vacanta in bulgaria; asiguratorul refuza plata lumilas lumilas Fetita mea de 9 ani a facut operatie de apendicita acuta, local peritonita in Varna la urgenta. Eram in vacanta la Nisipurile de Aur. Bulgarii ne-au dus la un ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals , urmarire persoane plecate din tara SAlinusha SAlinusha Buna seara! Am lucrat ca analist credite intr-un magzin de electrocasnice. Chiar in prima luna cand am fost anagajata datorita faptului ca seful direct nu s-a ... (vezi toată discuția)