Va rog sa-mi spuna cineva daca telefonia mobila Vodafon poate sa faca ce doreste cu abonati sai fara sa fie trasa la raspundere in aceasta tara mai precis sa fie cuplat un telefon al unui abonat cu alt telefon tinp de 1ora si 43 de minute fara sa vorbeasca mai precis in urma unui apel pe care l-am facut si nu mi sa raspuns am inchis telefonul ca de obicei ,sa constat ca dupa acel tinp telefonul meu imi lua minute inchis fara sa mi se raspunda de la telefonul solicitat.Desi am sesizat serviciul CLIENTII ,am depus plingere in scris pe fax de la sediul din Baia Mare nu am primit nici un raspuns la aspectul respsciv cine poate face dreptate in cazuri de aceste.Va multumesc
Va multumesc cu respect pentru sfat dar tin sa va anunt ca am fost personal la OPC Baia Mare si un domn rizind mia spus sa ma duc cu telefonul la servis sa mil verifice am avut inpresia ca acel domn este platit de Vodafone nu din bani statului petru a preveni abuzurile la care sint supusi oameni in diferite situati am iesit dezamagit de felul cum procedeaza anumiti angajati,Cele intiplate cu acea convorbire au fost pe 1Noiembrie si eram in Cluj si telefonul l-am dat la ficamea,in tinpul urmator a incercat sa ma sune de pe acel telefon fara sa poata deorece telefonul meu era cuplat cu al ei fara sa stie.La tribunal trebuie sa faci dovada la cele intinplate cei din telefonie nu dau facturi cu tinpul de la cei ce au receptiont apelul numai tinpul pe care lai folosit cind ai apelat o persoana.Cu respec.