avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract la distanta nerespectat de telefonia mobila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract la distanta nerespectat de telefonia mobila

va salut , pe data de 24/08 /2009 am incheiat un contract la distanta cu vodafone romania .in contract m-i sa oferit 60 min nationale;400min in reteoa;200 sms si un telefon nokia 1680 care o sa-l primesc in 10 zile lucratoare . in cele 10 zile au trimis prin fan curier aparatul ,in aceazi si la acea ora nu era nimeni la cea adresa fiins la servici si specificind adresa de la servici. dupa 10 zile lucratoare ne primind aparatul si ne mai fiind contactat de vodafone am sunat servicu relatii clientiisolicitind rezilierea contractului mutivind ca vodafone nu a respectat oferta contractului .vodafone atumci au pretins despagubire 150 euro pentru rezilierea contractuluiasfel ca din 09/09/2009 ora 14,30 a inceput conflictul eu renuntind la serviciile vodafone[am inchis telefonul]. mentionez ca pe03/05/2009 am avut iar o oferta 100min/luna pe telefon fix la caredinou trebuia sa primesc un aparat de fix dar nu am primit am primit numai nr.defix iar luind teapa.am facut mai melte sisizarii in scris propunind si alte oferte ultima fiind inceperea noului contract la data confirmari intrari in posesie a aparatului ne primind alta oferta . azi 23/11/2009 am primit o scrisoare prin care mentionau ca aparatul afost returnat de fan curier vodafoneisi ca se preocupa de rezolvarea serviciilol catre ctienti pretinzind in continuare 150 euro . am sesizat si serviciul opc bucuresti [12/10/ 2009] nde la care nu am primit nici un raspuns. mentionez ca pe durata a 10 ani abonament cu vodafone[conex] am mai fost fufa si de minute mutiv pentru care am cerut reziliereacontractului. va multumesc pentru tumpul acordat cu respecte teodor
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 23:29, 23 Noiembrie 2009
Cam slabe sanse sa mai scapati de ei. Incercati sa ajungeti la o intelegere amiabila . Altfel, riscati ca ei sa cesioneze creanta catre una dintre firmele recuperatoare de creante. Cititi cu atentie si clauzele contractuale, si veti observa care sunt consecintele rezilierii inainte de termen. Cel mai intelept ar fi stabiliti , telefonic, data si ora la care puteti fi gasit pentru a va fi predat telefonul si sa lasati contractul sa se deruleze pana se implineste un an , presupun ca pe un l-ati incheiat. Si sfatul meu este sa evitati sa mai incheiati si alte contracte, v-ati putea trezi in aceeasi situatie. Ofertele curg de la aceste firme de telefonie mobila, insa , de multe ori , abonatii nu prea inteleg ce presupune inchieerea unui contract si ca practic, nu se poate deroga de la clauzele mentionate in contract , care ii obliga si pentru care semneaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vodafone nooXcape nooXcape Buna ziua, va contactez pentru un sfat / eventuala reprezentare într-o problema legata de rezilierea unui contract cu operatorul de telefonie mobilă ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere vodafone 2018 GiHa GiHa Ce parere aveti despre urmatoarea situatie: Este o poveste mai lunga insa am sa sintetizez cat pot, nu mai detaliez felul in care angajatii Vodafone iti ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)