avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social in alt sector
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social in alt sector

Spuneti-mi, va rog, daca la schimbarea sediului social in alt sector, formalitatile si, respectiv, taxele la registrul comertului sunt ca in cazul schimbarii sediului social in acelasi judet sau ca in cazul schimbarii sediului social in alt judet. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:20, 8 Octombrie 2016
Buna ziua,
DA!
Taxele sunt in functie de numarul de caractere al actului aditional si de taxele de emitere al altui certificat constatator nu de locul schimbarii.
Ca în cazul schimbării sediului social în același județ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbat denumirea strazii la sediul social a unei soc. comerciale ce trebuie facut? moldoveanu mihaela moldoveanu mihaela buna ziua tuturor acum o luna cand am preschimbat cartea de identitate pt. expirase am aflat cu stupoare ca numele strazii unde am si sediul soc . al firmei a ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga pentru retragere administrator si schimbare de nume Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, cum trebuie sa fie facuta hotararea AGA in cazul in care unul dintre asociati isi schimba numele prin casatorie si ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de inregistrare in cazul mutarii sediului oltianu oltianu Buna ziua! Poate sa-mi spuna cineva care sunt actele necesare schimbarii certificatului de inregistrare in cazul mutarii sediului in acelasi sector ? Care ... (vezi toată discuția)