ziua buna! am o speta si as dori mai multe pareri de la mai multe capete luminate:D.
deci: in 1995 se construieste un garaj cu autorizatie de constructie si contract de inchiriere de la primarie,terenul fiin in domeniul privat al primariei. Buuun.se plateste impozit frumos, pana in ziua de azi. Prin martie 2009 CL se intabuleaza in cartea funciara cu suprafata de 161mp, locuinta, magazie si.... GARAJ. facand cercetari, se descopera o sentinta civila din 2007 prin care CL da in judecata consiliul local si cere constatarea nulitatii absolute a ofertei de donatie pentru terenul de 161 mp ( pe care se afla edificat si garajul) facuta de IV catre consiliul local, pe motiv ca nu a fost acceptata in forma autentica de catre consiliul local, ci doar printr-o decizie administrativa. instanta nu dispune repunerea partilor in situatia anterioara, ci doar constata nulitatea absoluta a donatiei incheiata de IV in calitate de donator si consiliul popular in calitate de donatar pt terenul in suprafata de 161 mp
Eu, subdobanditor de buna credinta a constructiei, platitor de impozit si tarif chirie anuala la primarie, cum stau?
Acte necesare anexa
mbm76
Am cumparat in 1978 o casa si terenul aferent ei ~ 570m2. In spatele casei era o anexa (magazie folosita iarna ca afumatoare pentru carne iar vara ca ... (vezi toată discuția)