avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... PROCES CU A.N.R.P.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

PROCES CU A.N.R.P.

Buna ziua. IN 2008 mi s-a trimis dosdarul de despagubire catre ANRP. din 2008 trebuia sa se faca o evaluare a bunurilor , insa ANRP A TRAS DE TIMP SI A INTRAT IN VIGOARE LEGEA 165/2013. I-am dat in judecata pe COMISIA CENTRALA PT STABILIREA DESPAGUBIRILOR, avand o groaza de jurisprudenta de pe net, insa parata din cauza solicita aplicarea legii 165/2013. Este posibil ca legea 165/2013 sa fie cea buna pentru dosarul meu din 2008? intrucat judecatorul m-a intrebat cu cine ma judec, prin prisma faptului ca a trimis intampinare si COMISIA NATIONALA PT COMPENSAREA IMOBILELOR, in care desi nu invoca exceptia lipsei calitatii primului parat, face mentiune despre faptul ca prin legea 165/2013 a fost infiintata si a preluat atributiile CCSD .

Eu nu stiu ce sa mai fac? cu averea luata , cu lipsa raportului de evaluare, ma cramponez in legi..... :sorry:

Alte discuții în legătură

Cerere de revizuire gheorghesandu gheorghesandu buna seara am obtinut o sentinta la curtea de apel prin care ccsd si anrp sant obligate sa-mi solutioneze dosarul de despagubire in termene precise , scurte ... (vezi toată discuția)
Admisibilitate cerere de revizuire tcnz tcnz Buna ziua Am aflat ca s-a admis exceptia de neconstitutionalitate si in ceea ce priveste art. 4 teza 2 raportat la art. 34 din L165/2013 (termenul de 5 ani ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire intemeiata pe neconstitutionalitate declarata ulterior judecarii cauzei tcnz tcnz In cazul in care o lege (integral sau partial) este declarata neconstitutionala, cei carora li s-au pronuntat hotarari judecatoresti (in baza legii/articolelor ... (vezi toată discuția)