avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nedumerire legea 230
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nedumerire legea 230

Sunt zeci de mii de sesizari privind prevederi ale legii 230 care neconcordante dau posibilitate sefilor de administratii sa faca abuzuri: Prezenta la adunarile generale.dispozitii luate de minoritari dar nu am vazut pe nimeni sa faca ceva pentru pentru amendarea legii 230 facuta si votata de nespecialisti si care au posibilitati materiale reduse.#-o

Alte discuții în legătură

Proces-verbal al adunării generale al unei asociatii afisat la avizier dupa 3 luni, nedatat ! zxc1 zxc1 Procesul-Verbal al Adunării Generale al Asociatiei noastre s-a afisat la Avizier, în sfarsit, după 3 luni, dar nedatat. Problema e ca deja au aplicat ... (vezi toată discuția)
Dizolvare comitet executiv Ion Artene Ion Artene Comitetul Executiv al Asociatiei nu a pus in practica o hotarire votata in adunarea generala a asociatiei.Cum poate fi dizolvat . De fapt - adunarea ... (vezi toată discuția)
Salariu presedinte de bloc lizica lizica Buna ziua, Am o nelamurire cu privire la salariul Presedintei de bloc si anume cine poate decide modificarea/marirea salariului Adunarea Generala sau ... (vezi toată discuția)