avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dizolvare Comitet Executiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dizolvare Comitet Executiv

Comitetul Executiv al Asociatiei nu a pus in practica o hotarire votata in adunarea generala a asociatiei.Cum poate fi dizolvat .
De fapt - adunarea generala a asociatiei a votat cu majoritate renuntarea la repartitoarele de caldura.Cind sa le puna in practica - votul comitetului executiv a fost de 2 -1 in favoarea pastrarii aparatelor. Ce se poate face....
Cel mai recent răspuns: Ion Artene , utilizator 09:11, 29 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hotărarile Adunării Generale reprezintă voința proprietarilor de a lege și hotări cu privire la administrarea codomeniului . Hotărarile A.G. sunt valabile indifernt de nr. de participanți dacă a fost respectată procedura și sunt valabile pt. toți proprietarii din codomeniu respectiv și C.E . . Comitetul Executiv semnează p.v. al A. G . de luare la cunoștință și indeplininește hotărarilor ce au fost votate in A.G.. Se pare că la dv. in Asociație C. E. nu cunosc legislația cu privire la adm. codomeniului , pt . asta aducețile la cunoștintă să citească HOTARÂRE Nr. 1588 din 19 decembrie 2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007 privind înfiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari .
In cazul in care nu vor să respecte hotărarile A.G. vă puteți adresa Primăriei care poate amenda C.E. pt. abuzuri sau puteți alege un alt C.E. care să vă reprezinte interesele .
Multumesc pentru clarificare !!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere in lipsa membru comitet executiv tomasso tomasso In cadrul adunarii generale se alege ca membru al com. executiv o persoana care nu este prezenta la adunare si care nu semneaza p.v. al adunarii la incheiere ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie comitet asociatie locatari eduardvl eduardvl In sedinta de comitet de luna trecuta s-a votat si acceptat un plan de investitii la una din scarile asociatiei (respectiv schimbarea tuturor usilor - intrare, ... (vezi toată discuția)
Comitet executiv eugarizan eugarizan Duminica 29.03.2015 a avut loc adunarea generala reconvocata a asociatiei din care fac si eu parte , nu discut cum s a desfasurat , doar atat pot sa spun : ... (vezi toată discuția)