avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apel hotarare de prelungire a arestului la domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apel hotarare de prelungire a arestului la domiciliu

ce se intampla daca instanta a pronuntat o hotarare de prelungire a arestului la domiciliu iar pana la finalul celor 30 de zile nu primesc minuta sau hotararea , deci nu pot sa fac apel .parchetul mai cere o prelungire dar anteriora nu e definitiva prin neapelare din lipsa unei comunicari .
puteti formula contestatie si mai inainte de comunicare.
asta chiar stiam , eu va intreb ce fac daca pana la urmatoarea prelungire nu fac apel pentru ca se spune clar , cu apel in 48 de ore de la comunicare , mi se incalca un dretp sau nu ??
E vorba de contestatie impotriva incheierii, nu apel. Cum scrie pe portal, cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare sau de la comunicare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor ... simo.dia simo.dia Buna ziua. Am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor sau incheierilor de sedinta. In dosarul in care sunt parte, s-au dat nu mai putin de 4 ... (vezi toată discuția)
Cale de atac cu prilejul arestului preventiv eduuard eduuard Care este calea de atac la care se poate recurge in cazul masurii arestului preventiv luat in faza urmaririi penale? Se poate formula o contestatie in termen ... (vezi toată discuția)