avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de deces

Buna seara.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat!
Cum pot procura certificatul de deces al socrului meu decedat anul trecut in SUA , având in vedere ca nu am pe nimeni acolo si nici posibilitatea de a ma deplasa acolo ?
Imi este necesar pentru face succesiunea aici devin Romania.
Era cetățean roman si american.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:56, 8 Octombrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereți sprijinul consulatului român din SUA. Decesul trebuie înregistrat și de autoritățile române pentru ca dvs să puteți fructifica drepturile succesorale. Vă trimit 2 link-uri da
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de cutuma geanus geanus Buna seara. M-am adresat notarului azi pentru succesiune socru , cetățean american si roman , divortat de soacra mea decedat in SUA ,M-am adresat pentru un ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces roman cu dubla cetatenie geanus geanus Buna seara . Va rog spuneti-mi cum ma puteti ajuta sa procur certificatul de deces al socrului meu decedat la New York anul trecut , cetățean roman si ... (vezi toată discuția)
Procura necesara pentru succesiune? Rawww Rawww Buna seara Mama a decedat in urma cu cateva luni. Tata a inceput procedura de succesiune, inteleg ca trebuie facuta in termen de 6 luni ca sa nu fie ... (vezi toată discuția)