avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta

Buna ziua!
Daca am circulat fara rovinieta la data de 19-03-2016, si contraventia a fost constatata prin procesul verbal la data de 13-09-2016, mai pot primi si alte amenzi pe aceasta contraventie pentru perioada Martie-Septembrie? Care este procedura si temeiul legii? In cat timp se prescrie fapta pentru a nu primi amenda?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:57, 8 Octombrie 2016
Daca ati circulat fara rovinieta valabila de mai multe ori in intervalul martie-septembrie,veti primi cate 1 PV aferent fiecarei luni in care ati fost depistat fara rovinieta -indiferent de numarul de depistari intr-o luna calendaristica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru neplata rovinietei ani_popa15 ani_popa15 am fost surprinsa circuland fara rovinieta in data de 30.05.2015.Procesul verbal de constatare a contraventiei a fost intocmit in data de 05.10.2015.Exista ... (vezi toată discuția)
Rovinieta Daniela2005 Daniela2005 Am circulat fara rovinieta din iulie pana in octombrie. Pana acum nu am primit amenda. Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)