avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa de timbru

am achitat taxa de timbru de 1800 ron. la proces judecatoarea a spus ca trebuia sa achit 800 ron.cum recuperez diferenta platita in plus?
va multumesc.
formulati o cerere la instanta sa se restituie chitanta ca nefolosita si achitati pe o alta chitanta suma datorata. Cu chitanta in original va prezentati la directia taxe si impozite pentru restituire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua dandingiurgiu dandingiurgiu am platit o taxa de timbru judiciar in valoare de vreo 3500 roni contravaloare la un act de vanzare cumparare numit chitantza de mana cu 2 martori ......in ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa judiciara de timbru iojamaria iojamaria O persoana fizica a achitat in iulie 2013 o taxa judiciara de timbru, pentru o actiune de constatare de proprietate. Taxa s-a platiti la primarie, apoi 30 % , ... (vezi toată discuția)
Contestaţie la executare castigata, restituire taxa timbru m_m m_m Buna ziua, Am castigat contestatia la executare inceputa de kruk, iar in hotarare specifica ca se anuleaza toate actele de executare. Atat. Fara cheltuieli ... (vezi toată discuția)