avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documente legale pentru construire beci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documente legale pentru construire beci

1. Care sunt documentele legale necesare construirii unui beci care va avea o latura pe limita de proprietate? Structura va din beton.
2. Se poate construi, peste beci, la nivelul zero o mica camera de acces al carei perete va reprezenta, practic, delimitarea proprietatii si va inlocui gardul?

Alte discuții în legătură

Achizitie teren bucuresti AG66 AG66 Sunt in negocieri pentru achizitionarea unui teren in Bucuresti . Situatia se prezinta astfel : - terenul are o suprafata de 199mp cu o deschidere la strada de ... (vezi toată discuția)
Gard caramida intre vecini cristian sima cristian sima Vreau sa-mi construiesc un gard din caramida, cu fundatie de beton. Nu stiu daca se face fundatia pe hotar, sau trebuie in interiorul spatiului meu. Sunt ... (vezi toată discuția)
Masuratori cadastrale gresite jon_ion jon_ion buna seara!pentru ca am demarat actele pentru consolidarea casei am facut si niste masuratori cu ruleta si am constatat deferente intre cotele releveului ... (vezi toată discuția)