avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... masuratori cadastrale gresite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

masuratori cadastrale gresite

buna seara!pentru ca am demarat actele pentru consolidarea casei am facut si niste masuratori cu ruleta si am constatat deferente intre cotele releveului casei,si schita pe toata proprietatea si masuratorile facute de mine.totalul cotelor de pe releveul casei este cu 50 cm mai mic,peretii casei fiind limitele pe trei laturi ale proprietatii. cea de a patra latura delimitata de peretele casei partial iar restul de un gard provizoriu (fara autorizatie) pus de mine in urma cu 6 ani ,pe semnul ce despartea proprietatea mea de cea vecina,fiind vorba de o fasie de circa 5 cm nebetonata. pe aceasta latura la masurat mi-a iesit ma mult cu 45 cm.toata proprietatea are o forma mai degraba de trapez decat de dreptunghi. ce ar trebui sa fac sa fie trecute corect cotele si daca scot autorizatia de constructie care prevede si imprejmuirea unde trebuie sa fixez limita proprietatii? respect limita care dureaza de 50 de ani dar fara gard sau dupa cotele trecute de cadastrist? cadastristul de ce nu a masurat de la semnul de limita de proprietate? multumesc.

Alte discuții în legătură

Teren aferent casa sarar sarar am titlu de proprietate pt un teren de180mp pe care este constrita casa in suprafata de cca 100 mp. acest teren este delimitat de vecin printr-un gard ce ... (vezi toată discuția)
Ce tip de nereguli se pot remedia prin programul national de cadastru si carte funciara? vida vida Buna ziua, Din 2008 sunt proprietarul unui imobil ( casa+teren) provenit dintr-o dezmembrare, in 2 loturi, facuta cu mai mult de 10 ani in urma. In 2016, ... (vezi toată discuția)
Buna , 1. deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal ... lost1989 lost1989 Buna , 1. Deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal gardul pe limita de propietate ( grantuire, mejda) care sa fie mejda/grantuirea intre 2 ... (vezi toată discuția)