avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Autorizatie construire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Autorizatie construire







Buna seara,
Care este diferenta dintr autorizatia de construire si autorizatia de construire(intrare in legalitate)?









Cel mai recent răspuns: bruchiu , utilizator 23:07, 9 Octombrie 2016
Daca va referiti la cazul particular de intrare in legalitate pentru constructie deja edificata,este necesar sa parcurgeti procedura de realizare proiect tehnic,solicitare autorizatie constructie
+certificat de urbanism,receptie finala lucrare
Multumesc de raspuns,asta am si facut,va rog sa va uitati la problema mea relatata pe forum si v-as ruga,daca doriti sa-mi raspundeti daca sunt buna de plata.
Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2016
bruchiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcite fara autorizatie. buna ziua, doresc sa achizitionez ... MonikaDo MonikaDo Construcite fara autorizatie. Buna ziua, doresc sa achizitionez o constructie edificata in 1980 si ulterior extinsa si inaltata cu un etaj in 2003,insa fara ... (vezi toată discuția)
Cum se pot face acte pe o constructie fara autorizatie? Andon_Alin Andon_Alin Buna ziua! In urma cu 10 ani am extins constructia casei (dobandita prin act de vanzare cumparare) cu inca 2 camere pentru care nu am autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Autorizație de construire pentru o anexa gospodăreasca ilegal construita Simona.Dunca Simona.Dunca Buna ziua! In 2015 (acum vreo 5 ani) am construit o anexa gospodăresc (beci - fundatie din beton sapat in pământ + garaj deasupra) de aproximativ 10 ... (vezi toată discuția)