avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTREA IN LEGALITATE CONSTRUCTIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTREA IN LEGALITATE CONSTRUCTIE

Am cumparat o proprietate pe care se patrunde pe o servitute de trecre pe care s-a edificat o cale de acces . Aceasta cale de acces este efectuata fara autorizatie de constructie , dar de catre fostrul proprietar . Mie mi se poate cerere intrarea in legalitate chiar daca ne este construita de catre mine acesra alee de acces ?
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2023
Pompilui Avram, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pompilui Avram , utilizator 17:17, 22 Februarie 2023
Pentru intrarea in legalitate,parcurgeti procedura de realizare proiect tehnic,autorizatie construire,certificat de urbanism
Am intrebat daca eu ca si NOU proprietar , pot fi OBLIGAT sa inru in legalitate cu aceasta constructie edificata de catre FOSTUL proprietar . Eu NU am nici un interes ca fac cheltuieli .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie construire bruchiu bruchiu Buna seara, Care este diferenta dintr autorizatia de construire si autorizatia de construire(intrare in legalitate)? (vezi toată discuția)
Obtinere acte constructie adi_pva adi_pva In anul 2014 am construit o locuinta, anexe etc. pe teren proprietate personala. Terenul este in extravilanul orasului. Am facut cerere la UAT pentru ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie George Emilian George Emilian Buna ziua !! In anul 2008,am construit o casa P+M,fara a avea autorizatie de constructie!! Latimea casei este de pe un hotar pe celalalt,stanga-dreapta,cu ... (vezi toată discuția)