avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract energie electrica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract energie electrica

Am schimbat contractul de pe numele tatalui pe numele mamei , a venit si avizul de racordare nou . Am depus actele si pentru cota gratuita a mamei , tatal meu lucrand 32 de ani intr-o unitate MEE . Doresc sa stiu daca s-a emis acest an o modificare a HG 1461/2003 , prin care sotia supravietuitoare a pensionar MEE nu mai beneficiaza de cota de energie electrica gratuita. Mentionez ca mama a dat o declaratie ca nu s-a recasatorit. .
Cel mai recent răspuns: Corina6 , utilizator 18:14, 9 Octombrie 2016
Buna ziua,
NU!
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de la plata energiei electrice edelweiss67 edelweiss67 Dupa incetarea din viata a socrului meu care beneficia de scutire de plata a energiei electrice cf. HG 1461 / 2003, soacra mea primeste pensie de ... (vezi toată discuția)
Facilitati acordate pensionarilor din sectorul energiei electrice rusumaria1 rusumaria1 problema mea ar fi: care sunt pensionarii care beneficiaza de prevederile hatararii 1041/2003 si cine suporta c/v cotei de energie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, angajatii de la centrala de la cernavoda, la fel ca ... Elena Tescaru Elena Tescaru Buna ziua, Angajatii de la Centrala de la Cernavoda, la fel ca si cei care au lucrat in Ministerul Energiei Electrice, au beneficiat pe perioada activitatii, ... (vezi toată discuția)