avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Un sfat... cabinet individual asistent medical
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Un sfat... cabinet individual asistent medical

Ma intereseaza exercitarea profesiei de asistent medical intr-un cabinet privat individual....da...suna pompos!:( pe scurt vreau sa deschid un astfel de cabinet si am inteles in mare parte pasii ce trebuie urmati,insa ma intereseaza mai exact daca acel cabinet trebuie sa arate(ca si incapere)intr-un anumit fel...(parchet/gresie pe jos...etc?!) Si ce ma intereseaza daca vreau sa deschid astfel de cabinet pot pune 2cod-uri CAEN....as vrea sa folosesc si diploma de tehnician maseur:/ ceva sfaturi....plsss

Alte discuții în legătură

Srl sau pfa. un sfat va rog! Addryana Addryana Am nevoie de un afat. Vreau sa urmez un curs de 4 luni de zile a zi de tehnician maseur cu specializari pe kinetoterapie si fizioterapie) la final o sa am un ... (vezi toată discuția)
Certificat magda69 magda69 Buna ziua. Am o mica nelamurire in legatura unei calificari. Daca vreau sa ma angajez intr-un cabinet de recuperare medical functia ... (vezi toată discuția)
Cod caen 8690 pfa ApartamentBalcon ApartamentBalcon Buna ziua, ma confrunt cu o problema ce nu vad unde sa pot gasi raspunsul (onrc ma trimite la institutul de statisitica, la institul de statistica am mers ... (vezi toată discuția)