avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... certificat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

certificat

Buna ziua. Am o mica nelamurire in legatura unei calificari. Daca vreau sa ma angajez intr-un cabinet de recuperare medical functia TEHNICIAN MASEOUR, este valabil certificat de calificare? sau calificare asistent.. Din teoria noastra invatata in tinpu cursului stiu ca da . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 11 Februarie 2011
Trebuie sa aveti diploma de asistent medical .
Ar trebui sa aveti un curs de calificare pentru Tehnician maseur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la angajare terapeut terapeut Buna ziua, Am absolvit cursul de Tehnician maseur cu durata de 7 luni, 4 module (masaj somatic, masaj reflexogen, drenaj limfatic manual si masaj terapeutic) ... (vezi toată discuția)
Srl sau pfa. un sfat va rog! Addryana Addryana Am nevoie de un afat. Vreau sa urmez un curs de 4 luni de zile a zi de tehnician maseur cu specializari pe kinetoterapie si fizioterapie) la final o sa am un ... (vezi toată discuția)
Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)