avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avertisment scris
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avertisment scris

Pentru abateri diferite se poate aplica aceeasi sanctiune, respectiv avertisment scris?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 09:52, 10 Octombrie 2016
Da, se poate, intrucat:

"Abaterea disciplinara este o fapta in legatura cu munca si care consta intr-o actiune sau inactiune savarsita cu vinovatie de catre salariat, prin care acesta a incalcat normele legale, regulamentul intern, contractul individual de munca sau contractul colectiv de munca aplicabil, ordinele si dispoziţiile legale ale conducatorilor ierarhici." - art.247 al.2 Codul muncii
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea pentru neemiterea bonurilor fiscale Ela87 Ela87 Buna ziua, sunt proprietara unui bar si as dori sa stiu daca pot trece in regulamentul de ordine interioara faptul ca ospatarii sunt obligati sa emita bonul ... (vezi toată discuția)
Comisie disciplinara??!!? corina_ionita corina_ionita Am si eu rugamintea pentru cine este in masura sa raspunda...in ce conditii se face comisie disciplinara si daca pentru neindeplinirea target-ului in ... (vezi toată discuția)